ANNONSE: Slik finner du det billigste forbrukslånet

Det å ta opp forbrukslån er noe flere og flere gjør. Og det er ikke så rart når man tenker på hvor lett det har blitt å låne penger og ikke minst hvor mange steder man kan låne i dag. Men selv om dette selvsagt betyr flere muligheter for deg som forbruker, så betyr det også at det ligger et enda større ansvar på deg som forbruker, fordi det å finne det beste lånet kanskje er enda vanskeligere i dag enn det har vært før. I denne artikkelen skal vi derfor snakke mer om hvordan du velger det rette lånet, slik at du kan få de beste vilkårene og ikke minst de mest attraktive rentene når du skal låne penger.

Når man skal finne billigste forbrukslån er det mange som faktisk ikke vet at det er mulig å benytte seg av verktøy som kan gjøre jobben med å finne det beste lånet mye, mye enklere. Dette skal vi snakke mer om her, slik at du vet akkurat hva du skal se etter når du skal velge det rette lånet for deg.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Undersøk mulighetene dine

Som med alt annet i livet, lønner det seg å undersøke mulighetene man har før man faktisk velger noe. Det er rett og slett mye enklere å ta det rette valget når man har all informasjonen man trenger. Men når man ser på alle de mulighetene man har for å få lån i dag er det ikke så rart at mange faktisk kan føle seg litt overveldet. 

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

I dag finnes det nemlig mange flere lån å velge mellom enn noensinne før og dette er noe som gjør det å finne et bra lån både enklere og vanskeligere på en gang. Det å skulle sammenligne disse lånene selv er noe som tar lang tid og mange vet ikke hva de skal se etter engang. Men her kan man i dag bruke lånekalkulatorer som kan hjelpe deg på vei. Hvis du vil gjøre det selv er det blant annet dette du skal se etter (noe som sammenligningstjenestene også ser på):

  • Renter på lånet: jo mer attraktive renter, jo bedre
  • Gebyrer: dette er noe som virkelig kan variere fra sted til sted, så vær helt sikker på at du får med deg absolutt alt som står med liten skrift når det kommer til dette. 
  • Vilkår og betingelser: dette er en stor og viktig del av ethvert lån og er noe som beskriver forholdene vi skal nedbetale lånet under. Det er mange som bare vil ha et kjapt lån og ser på rentene, mens de glemmer resten, og dette er noe som absolutt ikke kan anbefales. Det er nemlig blant annet her man kan finne info som gjør at man vil velge lånet eller ikke.
  • Totalsum: dette er viktig å se på. Mange fokuserer på renter, men det er viktig å se på den totale summen man kommer til å betale tilbake, før man kan velge om noe føles som rett lån for deg eller ikke.
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.