NENT Group viser VM i ishockey fra 2024 til 2028

viasport

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret eksklusive rettigheter til verdensmesterskapet i ishockey (IIHF) i perioden 2024 til 2028 i hele Norden.

Alt fra ishockey-VM vil sendes direkte på NENT Groups strømmetjeneste Viaplay, betalingskanalen Viasport og utvalgte kamper på NENT Groups åpne TV-kanaler.

VM i ishockey er verdens mest prestisjefulle turnering for landslag, og tiltrekker seg store publikumsmasser hvert eneste år. De nordiske landene har dominert turneringen de siste årene med Sverige som dobbelt-verdensmester i 2017 og 2018, og Finland som vant i 2019. 

Les også:  Johannes Høsflot Klæbo tilbake på landslaget

Den nye rettigheten betyr at NENT Group styrker et allerede overlegent nordisk vintersportstilbud til sine seere. 

Hver sesong viser NENT Group det beste fra NHL og KHL til ishockey-fans i Norden. Fra 2021 vil også skisporten fylle flatene til mediekonsernet, blant annet verdenscupene i alpint og langrenn, samt en rekke andre grener.

President og CEO i NENT Group, Anders Jensen, utdyper:

– Denne nyheten er fantastisk, og like viktig for oss som skinyheten vi kom med tidligere i år. Sport er en del av vårt DNA, og Viaplay blir nå hjemmet til denne utrolige turneringen i alle de nordiske landene i mange år fremover. NENT Group vil ha det største og beste vintersportsutvalget i den mest attraktive regionen for vintersport i verden, sier Jensen.

Les også:  Skiskyting: Dommen mot Anders Besseberg anket å stedet

I tillegg til VM i ishockey har NENT Group sikret rettighetene til IIHF Championship Division A og B fra 2024 til 2028.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.