LESERINNLEGG: Takk for at du har tatt ferie, blogger Sophie Elise!

john glenn robertsen

Nyheter og dokumentarer er mine favoritter på TV og nettet. Når man beveger seg fra den ene nyhetskilden til den andre unngår man dessverre ikke disse fordummende sakene om kjendisbloggere. Man scroller raskt videre, men bildet av et kunstig ansikt og platte overskrifter fester seg allikevel på netthinnen.

Men det har vært befriende lite av disse sykt selvopptatte bloggerne i det siste – de som spyr ut søppel fra morgen til kveld, men som beklageligvis har stor påvirkningskraft ovenfor yngre mennesker, og særlig unge jenter.

Les også:  SIAN-aktivisten Dan-Eivind Lid: - Ytringsfriheten er absolutt truet!

OK, helt stille har det visst ikke vært når man foretar et søk: blogger Sophie Elise har sørget for at verden vet (med hjelp fra Nettavisen) at hun solgte sin leilighet på 41 kvadrat for drøye 3 millioner i sommer. Hurra – det hadde jo vært for jævlig om ikke den berikende nyheten hadde nådd oss.

Jeg er forsiktig med å bruke uttrykket «jeg hater» om ting og tang – da det faktisk er et meget sterkt uttrykk. Men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg forakter det disse bloggerne holder på med, og i tillegg tjener gode penger på.

Les også:  FrP går ikke med på massive kutt i Hurtigruta

Som lærer for neste generasjon voksne prøver jeg så godt jeg kan å innprente i de unge at de er god nok som de er. Jeg snakker altså kropp og utseende. Det er et bedrag å tro at estetisk plastikkirurgi, botox og annet kunstig inngrep nødvendigvis vil gjøre et ungt menneske lykkeligere. Tvert om viser det seg at mange fortsetter galskapen, eller at man angrer i ettertid.

Les også:  LESERINNLEGG: Lokaldemokratiet må styrkes når vindkraft vurderes!

Så Sophie Elise og andre forsøplere: Dagens unge jenter trenger dere ikke – dere er fullstendig unyttige og overflødige. Kom dere i normalt arbeid og gjør noe produktivt for samfunnet!

John Glenn Robertsen

Lærer og samfunnsdebattant

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.