LESERINNLEGG: Islam er systematisk kvinneundertrykkende

kvinne islam

Eksemplene på at islam er diskriminerende og kvinnefiendtlig er mange og overveldende, dette uten at norske aktivister på venstresiden bryr seg om grunnleggende brudd på menneskerettigheter i islam, som vi i de vestlige demokratier setter høyt.

En vet at en muslimsk kvinnes vitnemål er verdt halvparten av en manns. En kvinne som er voldtatt må stille fire mannlige vitner som støtte for sin sak. Gjør hun ikke det har hun per definisjon vært utro og kan bli drept ved steining. Det skjer ikke sjeldent. En kvinne kan ikke velge hvem hun skal gifte seg med og hvor hun skal bo. En mann kan skille seg ved å si det tre ganger. En kvinnes rett til skilsmisse er i realiteten nesten uoppnåelig på grunn av endeløse formelle krav. Muslimske menn kan gifte seg med vantro kvinner. Muslimske kvinner kan ikke velge ektefelle blant vantro.

Les også:  Stortinget representert på høynivåmøte for NATO-landene i Litauen

Det er ikke straffbart å drepe en kvinne som har besudlet familiens ære ved å bli forelsket i en person som ikke passer far i familien. Homofile og lesbiske kvinner og menn, kan steines til døde.

Videre er muslimske jenter er gifteklare ved ni års alder, at dette er et enormt overgrep mot jentene bekymrer åpenbart ikke muslimene og norske kvinner på venstresiden i norsk politikk selv på kvinnedagen 8. mars. Dette er bare noen få av eksemplene som gjør at Demokratene i Norge vil fjerne all økonomiske støtte til muslimske trossamfunn.

Les også:  80 000 flere har rask internettilgang i Norge

Vidar Kleppe

Politisk nestleder, Demokratene i Norge

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.