Kongepokalen i kendo deles ut denne helgen

kendo

Kristiansand Kendo Klubb og Norges Kampsportforbund har gleden av å invitere til kendo-NM i Idda Arena i Kristiansand 9. – 10. mars.

Det skal konkurreres i juniorklasse, kyuklasse, dameklasse, åpen klasse og lagklasse. I alle klassene konkurrerer begge kjønn mot hverandre, med unntak av dameklassen. I åpen klasse deles Kongepokalen ut til vinneren. 

Totalt er 47 deltagere fra seks ulike klubber over hele landet påmeldt til årets NM.

Les også:  Super-G: NM-gull til Vickhoff Lie og Fossland

Kristiansand Kendo klubb har i lengre tid planlagt NM-arrangementet kommende helg. Og for klubben blir dette bare oppvarmingen før de i april 2020 skal ta imot kendoutøvere fra hele Europa når de skal arrangere EM i kendo.

– Det er første gang kendomiljøet holder et slik arrangement i Norge og det vil bli en krevende oppgave, sier Jørn Nørvåg, leder i arrangørklubben Kristiansand Kendoklubb.

Han er likevel sikker på at det blir en suksess. Europamesterskapet blir gjennomført med støtte og hjelp fra det Europeiske Kendoforbundet, Kristiansand kommune og Norges Kampsportforbund.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.