Kjendismødre har premiere på Viafree og TV3

tv3

De lever et jetset-liv med elleville kjendisfester, røde løpere og utlevering i sosiale medier. Men for tre av kjendisnorges største influencere har hverdagen plutselig tatt en brå vending og gitt dem alle noe til felles: De har blitt mamma! Premiere på Kjendismødre er onsdag 16. oktober kl. 22.30 på Viafree og TV3. 

Med sterke meninger og ulike verdier kjemper de om oppmerksomhet i det nye medielandskapet. Gjennom seks episoder følger vi Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik og Linni Meister i opp- og nedturer i tilværelsen som mor, og får et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og livet som mor. Med kamera på slep møter vi de unge familiene i alle slags anledninger og får følge overgangen fra et tilsminket influencerliv til en ansvarsfull hverdag med bleieskift, amming og lite søvn. Vi blir også med inn på sykehuset og er til stede rett før og etter fødselen til Louise Angelica og John Arne Riise. 

Les også:  Ny bok: Matoma – aldri god nok

I premiereepisoden møter vi Kristin og samboer Dennis når de får sjokkbeskjeden om at de, etter kun tre måneder som foreldre, er meldt inn til barnevernet. I Tønsberg har Louise Angelica og John Arne Riise kjøpt seg nytt hus, bil og barnevogner, og er klare for baby. Linni på sin side skal være på DJ på VG-lista, og sønnen Dennis og bonuspappa Niklas følger stolt med på tv-sendingen.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Savner mødrene sitt gamle liv eller er de lykkeligere enn noen gang? Hvordan er kontakten med venner og familie? Og ikke minst hvordan er kjærlighetsforholdet mellom far og mor med det stressende ansvaret som følger med å få barn?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.