Kjendiser med på Boligjakten: Ny sesong på TV3, Viafree og Viaplay

tv3

I den nye sesongen av Boligjakten får vi et gjensyn med Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, samt et friskt tilskudd i Per Elling Sylte som har hatt en eventyrlig meglerkarriere.

Nytt av året er at Karianne også hjelper et knippe kjendiser med visninger og budrunder. Boligjakten har sesongpremiere på TV3, Viafree og Viaplay onsdag 23. oktober klokken 21.30.

Ikke la denne sesongen gå deg hus forbi, denne høsten kan du bli med blant andre toppblogger Isabel Raad på Boligjakt. Hun leier en leilighet til svimlende 29 000 kroner i måneden, og ønsker mer enn noe annet å eie en egen leilighet og betale ned sitt eget lån. Dette betyr ekstra mye for Isabel som kommer fra en familie der ingen tidligere har eid sin egen leilighet. Isabel er kresen og har tapt budrunde på budrunde. Kan Karianne hjelpe henne?

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

Realitydeltaker og modell Amalie Snøløs har bestemt seg for å forlate bygda og bli byjente, og er på leilighetsjakt i Oslo. Hun er ikke så kjent i byen og trenger Boligjaktens ekspertise for å oppfylle drømmen om et nytt voksenliv i byen. 

Meglerne skal også hjelpe både mannen og kvinnen i gata med det som kan virke som en overveldende og vanskelig oppgave – å kjøpe bolig. Forhåpentligvis går de dyktige meglerne seirende ut av budrundene!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.