Her er artistene i «Hver gang vi møtes»

tv2

Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Linnea Dale, Frida Ånnevik, Morgan Sulele, Tuva Syvertsen og Chris Holsten er nå i gang med innspillingen av en ny sesong av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

De sju artistene har flyttet sammen for en drøy uke med musikalske hyllester, hygge og moro på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss. Resultatet av oppholdet blir den niende sesongen av «Hver gang vi møtes» og skal vises på TV 2 i 2020.

– Eg tykkjer det er spennande å nordstogifisere andres låtar, knekke koden og få det til å virke på mitt vis – på same viset som eg gler meg til at låtane mine får koma ut til folk gjennom andre flinkes tolking. Det blir jo litt spennande, sier Odd Nordstoga.

TV 2s programredaktør Jarle Nakken er godt fornøyd med sesongens artister.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

– Vi gleder oss til å vise frem sesongens fantastiske «Hver gang vi møtes»- artister som i musikkstil spenner fra tradisjonell folkemusikk, viser til moderne pop. Artistene speiler både det brede spennet og det høye musikalske nivået norske artister representerer både nasjonalt og internasjonalt. Vi er heldige som har fått så flinke artister med på laget. Jeg er overbevist om at blir en sesong spekket med musikalske uforglemmelige øyeblikk når de skal tolke og hylle hverandres verk på Vestre Kjærnes gård.  

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

 Her er artistene:

  • Odd Nordstoga (47) fra Vinje i Telemark
  • Aslag Haugen (58) fra Ål i Hallingdal
  • Linnea Dale (28) fra Tinn i Telemark
  • Frida Ånnevik (35) fra Hamar
  • Morgan Sulele
  • Tuva Syvertsen (36) fra Brønnøya
  • Chris Holsten (26) fra Lillestrøm

«Hver gang vi møtes» sesong ni har sesongpremiere på TV 2 på nyåret 2020. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.