Arctic Race of Norway: Neste års sykkelfest presenteres 8. november i Bodø

Arctic Race of Norway

Ruta for neste års utgave av Arctic Race of Norway presenteres i Bodø 8. november. Statsminister Jonas Gahr Støre er med under presentasjonen, og daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway gleder seg til å avsløre hvilke kommuner som skal være vertskap til neste år.

– Vi har i løpet av de første ti årene vært gjennom hele Nord-Norge, og vi har besøkt både Lappland i Finland og Trøndelag. Over alt har vi blitt møtt med et unikt engasjement fra fylkeskommuner, kommuner, næringsliv og folk som har skapt en herlig ramme rundt rittet. Nå gleder vi oss veldig til å lansere etappene for neste år, og starte arbeidet med å lage et flott arrangement sammen med alle våre gode samarbeidspartnere, sier Dybdal.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Akkurat hvor etappene skal gå, vil ikke bli offentliggjort før 8. november, men Dybdal letter litt på sløret.

– Det er viktig for Arctic Race of Norway å bygge opp under andre gode initiativ i landsdelen, og neste år er som kjent Bodø europeisk kulturhovedstad. Det kommer til å bli en stor nordnorsk fest i bodøregionen hele året, og da vil det være fint å få være med å bidra til festen, sier Dybdal.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Også TV2-ekspert Dag Otto Lauritzen kommer til lanseringen. Han ser frem til å vurdere de sportslige utfordringene i neste års etapper.

– Arctic Race of Norway er jo kjent som en stor folkefest i og for Nord-Norge, og jeg gleder meg veldig til å møte folk og oppleve all den positive galskapen langs løypa. Men i bunnen er det et sykkelritt i verdensklasse, med flere av verdens beste sykkellag på startstreken. Neste års løype byr på mange gode utfordringer for rytterne. I tillegg vil de som vanlig få en fantastisk nordnorsk naturopplevelse med seg hjem, sier Lauritzen.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Presentasjonen av etappene vil foregå på Aspmyra stadion 8. november kl 13.15 til 13.45. Foruten statsministeren vil fylkesrådsleder i Nordland, fylkesordførerne i Troms og Finnmark, og ordførerne i vertskommunene, være til stede på presentasjonen. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.