ANNONSE: Dette bør du vite om gastric bypass

overvekt

Hvilken slankestrategi er den mest effektive? Det avhenger alltid av individuell helsetilstand, men for mange mennesker med Body-Mass Index over 35 er slankeoperasjon den eneste virkelig fungerende løsningen.

En av de mest populære typene av denne operasjonen er gastrisk bypass. Les en veldig kortfattet guide til bariatrisk kirurgi og lær mer!

Ting du bør vite om gastric bypass
Gastric bypass er en slankeoperasjon der kirurgen stifter vekk den største delen av pasientens mage. En liten hvilepose kobles deretter til tynntarmen, og skaper dermed en mye mindre mage. Etter inngrepet klarer ikke pasienten lenger å spise så mye som før, fordi en metthetsfølelse oppnås raskere.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Imidlertid er gastrisk bypass ikke et universalmiddel for alle vektrelaterte problemer. Det er viktig at pasienter etter kirurgi forplikter seg til en sunnere livsstil, fordi en mindre mage fremdeles er utsatt for de negative effektene av søt og fet mat. Det samme gjelder trening – etter operasjonen kan pasienter få en mer aktiv livsstil, og det er viktig å bevare den gjennom hele levetiden.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Slankeoperasjon i utlandet – Ja eller Nei?
Gastric bypass er ikke en billig prosedyre, men det er mulig å spare uten å ofre kvaliteten. Slankeoperasjon i utlandet er tilgjengelig for halvparten av den norske prisen, hvis du velger Overvekts-Operasjoner.no, – en privat medisinsk institusjon i Riga, Latvia.

Overvekts-Operasjoner.no tilbyr 24/7 omsorg, engelsktalende personell og hotellstil overnatting. Klinikkens kirurger har mer enn 20 års erfaring, og som ekstra sikkerhet er kirurgens ansvarsforsikring inkludert i operasjonsprisen.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Gastric bypass kan være en effektiv start på et raskt og stabilt vekttap, men det er viktig å konsultere legen først. Kom i kontakt med Overvekts-Operasjoner.no, og lære mer om alle aspekter av operasjonen!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.