4 ideer for kvinner å prøve i løpet av helgen

Er du en som begynner å telle antall dager igjen til helgen helt fra tirsdag, til og med mandag noen ganger? Vel, sånn er de fleste av oss. Å sove, slappe av, se på TV, spise ute, hva er vel bedre enn en lat helg. Vel, alt dette høres bra ut, men så mye som helgene gir oss en mulighet til å få den ekstra søvnen og være late, tilbyr de oss også en sjanse til å slappe av, forfriske og forynge oss selv for den neste nye uken fremover. Her er 4 ting vellykkede kvinner gjør i helgene for å lade opp og forberede seg på uken som kommer.

De fire tingene vi anbefaler er:

  • Sett av tid til hobbyene dine
  • Sett av kvalitetstid til dine kjære
  • Ta treningsrutinen opp et hakk
  • Prøv noe nytt eller reis et nytt sted

1. Sett av tid til hobbyene dine

Hektiske kontordager ville ha presset hobbyene dine til baksetet. Grav dem ut. Benytt helgene til å gjøre noe du liker å gjøre. Å drive med hobbyene dine kan være en fin måte å slappe av og gjenoppdage deg selv. Det gjør at du føler deg avslappet. Og hvis du gjør noe du elsker, vil du føle deg positiv. Les boken som har ligget i bokhyllen din i evigheter; ta ut de rustne malerbørstene og mal en stund; det er flere interesser du ubevisst begraver på grunn av din travle rutine. Dykk inn i dem i helgene.

For all del prøv også noe nytt, som for eksempel det bettingsider kan gi deg. Da kan du teste betting og kanskje vinne litt penger. Er du sportsinteressert er det jo en spesielt god kombinasjon.

2. Sett av kvalitetstid til dine kjære

Hvor mye tid får du egentlig til å tilbringe med familien på en vanlig hverdag? Bruk helgen til å få litt ekstra kos til dine kjære, spis måltidene dine sammen, snakk med barna om skolen deres og planlegg morsomme aktiviteter med dem, spør mannen din hvordan arbeidet hans har behandlet ham. Ideelt sett ville du brukt lite tid på disse tingene daglig. Men helgene kan være en ekstra spesiell tid for deg å tilbringe mer tid med familie og venner. Mange vellykkede mennesker prøver å koble seg fra jobben og tilbringe kvalitetstid med familien i helgene.

3. Ta treningsrutinen opp et hakk

Å holde seg i form og aktiv er avgjørende for god helse. Og det trenger du i reisen din til suksess. Mange vellykkede kvinner bruker helgene sine til å trene litt mer. Det er bra å ha en enkel daglig treningsrutine som tar liten tid ut av den travle hverdagen. Helger ville imidlertid være en fin tid å gå på treningsstudio og bruke litt mer tid på treningsøktene. Effekten av en god treningsøkt på kroppen din må oppleves for å forstå dens betydning.

5. Prøv noe nytt eller reis et nytt sted

Har du noen gang ønsket å lære noe nytt, men aldri funnet tid til det? Gjør det i helgene. Lær et nytt musikkinstrument. Lær et nytt språk. Å tilegne seg en ny ferdighet er en flott øvelse for hjernen. Så du får den doble fordelen – du lærer noe nytt og du får frisket opp hjernen din etter en lang slitsom uke.

Reise er en stor stressavlaster. Det er mange måter å reise kan gjøre deg bedre i det hele tatt. Gå et nytt sted. Å reise til et nytt sted kan endre hjernen. Forskning viser at reiser forbedrer kreativiteten. Det får deg til å føle deg lett. Når du reiser ofte, begynner du å bli åpen for nye ting. Du tilpasser deg endringer bedre. Så planlegg en tur denne helgen for å starte den neste nye uken med å føle deg glad og virkelig ladet opp.

Hvorfor ikke reise så mye du kan? Det behøver ikke nødvendigvis å være til et annet kontinent, eller et annet land for den del. Bare det å komme seg bort fra det hverdagslige for en skakket helg kan være utrolig verdifullt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.