osprey

Søk etter savnet amerikansk luftfartøy sør for Bodø

Hovedregdningssentralen i Nord-Norge iverksatte søk etter at et amerikansk militært luftfartøy, US OSPREY, ble kl 18.26 fredag kveld meldt savnet sør for Bodø. Luftfartøyet var på tur nordover mot Bodø. Siste kjente... Les mer »
sea king

En person funnet i sjøen ved Bodø

En person ble funnet i sjøen ved Bodøsjøen i Bodø i 10.30-tiden søndag. Personen ble fraktet til sykehus med redningshelikopter, opplyser politiet. Redningsleder Thomas Ringen ved Hovedredningssentralen Nord-Norge bekrefter ar de har... Les mer »
snøskred

Snøskredfare i det meste av Nord-Norge

Det er meldt betydelig snøskredfare, faregrad 3, i det meste av Nord-Norge 1. og 2. juledag, opplyser Hovedredningssentralen Nord-Norge. – Det betyr at ferdsel i skredterreng krever solid kunnskap, erfaring i rutevalg... Les mer »
sea king

Seilere utenfor Bodø fikk problemer – Sea King sendt for å hjelpe

Det gikk nesten helt feil for to personer i en seilbåt utenfor Bodø lørdags kveld. Hovedredningssentralen i Nord-Norge ble varslet. Både Sea King og Redningsselskapet dro for å hjelpe seilerne. Det er... Les mer »
skred

Politiet og Hovedredningssentralen: Hold deg hjemme i helga!

Bodøposten.no trykket tidligere i dag nyheten om at NVE varslet om meget stor skredfare i sørlige deler i Nordland. Nå advarer både politiet og Hovedredningssentralen om skredfaren. Politiet melder at det er... Les mer »
hav bodø sjø

Havnet i havet ved Landegode – kom seg til land

Det var lørdag observert en mann som lå i havet ved Landegode utenfor Bodø, ifølge Hovedredningssentralen Nord-Norge. Redningshelikopter og redningsskøyte ble sendt til stedet. Mannen som havnet i havet druknet ikke men... Les mer »