sea king

En person funnet i sjøen ved Bodø

En person ble funnet i sjøen ved Bodøsjøen i Bodø i 10.30-tiden søndag. Personen ble fraktet til sykehus med redningshelikopter, opplyser politiet. Redningsleder Thomas Ringen ved Hovedredningssentralen Nord-Norge bekrefter ar de har... Les mer »
snøskred

Snøskredfare i det meste av Nord-Norge

Det er meldt betydelig snøskredfare, faregrad 3, i det meste av Nord-Norge 1. og 2. juledag, opplyser Hovedredningssentralen Nord-Norge. – Det betyr at ferdsel i skredterreng krever solid kunnskap, erfaring i rutevalg... Les mer »
sea king

Seilere utenfor Bodø fikk problemer – Sea King sendt for å hjelpe

Det gikk nesten helt feil for to personer i en seilbåt utenfor Bodø lørdags kveld. Hovedredningssentralen i Nord-Norge ble varslet. Både Sea King og Redningsselskapet dro for å hjelpe seilerne. Det er... Les mer »
skred

Politiet og Hovedredningssentralen: Hold deg hjemme i helga!

Bodøposten.no trykket tidligere i dag nyheten om at NVE varslet om meget stor skredfare i sørlige deler i Nordland. Nå advarer både politiet og Hovedredningssentralen om skredfaren. Politiet melder at det er... Les mer »
hav bodø sjø

Havnet i havet ved Landegode – kom seg til land

Det var lørdag observert en mann som lå i havet ved Landegode utenfor Bodø, ifølge Hovedredningssentralen Nord-Norge. Redningshelikopter og redningsskøyte ble sendt til stedet. Mannen som havnet i havet druknet ikke men... Les mer »