Stand up-stjernen Christoffer Schjelderup kommer til Bodø

christoffer schjelderup

En av landets mest kjente komikere har snart show i Bodø. Den kjente stand up-komikeren Christoffer Schjelderup kommer snart til Norlænningen.

Christoffer er den mest kjente komikeren i Bergen og sies å ha gjort byen til en av de morsomste i landet. Torsdag 19. oktober kan du oppleve han live, for da kommer han til Bodø med sitt stand up-show. Bodøposten.no fikk en kjapp prat med den populære komikeren.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

– Alltid kult å komme seg opp til Bodø. Har alltid følt at nordlendinger og bergensere er i nær slekt. Er en annen terskel for hva vi tåler av bannskap og kjærlig drittslenging enn pripne østlendinger er vant med. Og jeg trives blant folk som liker å le uten grenser. Derfor elsker jeg nordlendinger, sier Christoffer.

Man kan med andre ord regne med vitser av den grove sorten på Norlænningen. Og den kjente stand up-komikeren fra Bergen elsker både Bodø og publikummet her.

Les også:  Her er reglene for droneflyging på 17. mai

– Og så elsker jeg Stand Up Bodø og folkene som driver det. Erlend Osnes. Henning Raae. Kevin Kildal. Thor Einar Torrissen. Fine folk. Gøy å stå med og gøy å henge med. Har fått til et skikkelig miljø og en av de beste klubbene med et av de råeste publikummerne.

Det er bare å glede seg, folkens. Dette blir morro!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.