Norwegian med passasjervekst på 11 prosent i november

norwegian

Norwegians trafikktall for november viser at 2,5 millioner passasjerer valgte å fly med selskapet denne måneden, en økning på 11 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. På langdistanserutene var passasjerveksten opp 52 prosent fra i fjor. Fyllingsgraden var totalt 84 prosent.

Totalt 2 520 220 passasjerer valgte å fly med Norwegian i november, 255 075 (11 prosent) flere enn samme måned i fjor. Både kapasitetsveksten og trafikkveksten økte med 28 prosent. Det betyr at også flere har tatt Norwegian til og fra Bodø lufthavn.

Les også:  Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

– Det er gledelig at et økende antall passasjer velger Norwegian når de skal ut og reise. Veksten er størst på selskapets langdistanseruter og etterspørselen er stabilt god. Global ekspansjon er viktig for å styrke konkurranseevnen i et marked med sterk konkurranse, men også for å bidra til økt verdiskaping der vi flyr, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegian gjennomførte 99 prosent av de planlagte flygningene i november. Punktligheten var på 80 prosent.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.