Kjærlighetsjakten fortsetter på TV 2 Sumo

tv2

«Jakten på kjærligheten» får sin egen spin-off serie på TV 2 Sumo. Nå blir det «Kjærlighet til alle».

Tre tidligere «Jakten på kjærligheten»-profiler får nå en ny sjanse til å finne kjærligheten. Denne gang i «Kjærlighet til alle» på TV 2 Sumo.

– Dette er et morsomt og spennende konsept hvor tre single Jakten-profiler flytter inn og lever sammen med friere på en vakker gård. Spin-off-serien er mer løssluppen og friere enn «Jakten på kjærligheten», og det meste underveis skjer organisk med kamera på slep. Og det skjer mye underveis i oppholdet når folk bor så tett på hverandre, det oppstår mye følelser, sier programleder Gunhild Dahlberg. 

Les også:  4. april er gulrotens dag

Selv om det meste skjer av seg selv underveis i serien, vil det og bli tilrettelagt for aktiviteter som speed dating, låvedans og konkurranser.

I motsetning til i «Jakten på kjærligheten» hvor bøndene får frierbrev og kan velge selv hvilke friere de vil møte, er det i «Kjærlighet til alle» valgt ut friere til Jakten-profilene av en erfaren redaksjon gjennom mange år i «Jakten på kjærligheten», TV 2 og i samarbeid med programleder Gunhild Dahlberg, gjennom lange og grundige samtaler. 

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

Frierne vet heller ikke på forhånd hvilke Jakten-profiler de får møte når de ankommer. Jakten-profilene står fritt til å sende hjem friere når de ønsker det og når deltagerne minst venter det kan det dukke opp overraskelser på gården. 

– Det var ganske fasinerende å være programleder for «Kjærlighet til alle» og få være vitne til blind dating og de andre situasjonene som oppstår mellom frierne og Jakten-profilene. Serien byr på hele følelsesspekteret når man setter folk så tett sammen over tid, sier Dahlberg. 

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Innspillingen av «Kjærlighet til alle» har allerede funnet stedpå vakre Eidsverket ærverdige gods på Bjørkelangen i Aurskog Høland kommune.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.