Huawei inviterer til fotokonkurranse – Med ekstreme premier

huawei

Next Image er Huaweis verdensomspennede fotokonkurranse for mobiltelefoner, og nå lanseres den for første gang i Norge. Hovedpremien er hele 10 000 Euro, mulighet for deltakelse på en fotoekspedisjon og publisering i det ikoniske National Geographic.

– Mobilfotografering er den visuelle uttrykksformen som vokser raskest, og vi ser fantastiske bilder tatt med mobilkameraer hver eneste dag. Next Image er for både amatører og profesjonelle fotografer som tar bilder med en Huawei-enhet. Norske fotografer holder en høy standard, og det hadde vært utrolig artig hvis en nordmann vant fotokonkurransen, sier Anders Bigseth, PR-sjef i Huawei.

Les også:  Pixel 8a: Ny AI-telefon fra Google

Norske bilder er i første omgang deltakere i konkurransen sammen med land i Huaweis region for Norden og Øst-Europa. Deltakerne kan sende inn bilder fram til 20. august 2018, og bidragene som sendes inn vil vises i et nettgalleri. Innleverte bilder vil kunne bli stemt fram av publikum, og en meget kompetent jury vil velge hovedvinnerne fra de 50 mest likte bildene i hver kategori:

● Yanmin Wang – Leder for Huawei Consumer Business Group Huawei CEE og Norden

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

● Dominic Bracco – Offisiell fotograf for National Geographic

● Alex Lambrechts – Sertifisert Leica-fotograf

● Tomasz Lazar – World Press prisvinner

● Bobby Anwar – dansk kunstfotograf

● Gal Gadot – Skuespillerinne og Huawei-amassadør

De 50 beste bildene fra regionen vil bli sendt videre til Huaweis Next Image Global Contest.

Ekstreme premier
Vinnerne av hver kategori vil bli tildelt en Matebook X, publisering i National Geographic og 2000 euro i kontanter. Premiene for andre- og tredjeplass er Huaweis kameramobil P20 Pro og P20. P20 vil også være premien for vinnerbildet i hver av de seks kategoriene stemt fram av publikum.

Les også:  If: Du trenger trolig ikke bunadsforsikring

Til slutt vil juryen dele ut en Grand Prix-pris, der vinneren mottar en Matebook X, publisering i et National Geographic-magasin, tildeles 10 000 euro i kontanter og der hen får en sjanse til å delta i en 10-dagers National Geographic-fotokspedisjon i Italia i september.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.