barnehage

Lekeplasser i Bodø blir oppgradert

Byteknikk i Bodø er for tiden godt i gang med oppgradering av Isbjørnveien lekeplass på Mørkved. Her blir det montert nytt lekestativ med både sklie og klatremuligheter, opplyser Bodø kommune. Hittil i... Les mer »
bodø 17 mai

Program for 17. mai 2022 i Bodø

Bodø kommune har akkurat offentliggjort programmet for 17. mai-feiringen i Bodø og omegn. Dette året et er det et omfattende program for feiringen av nasjonaldagen i Bodø og omegn. Her er programmet... Les mer »
prestmarkveien

Varselpåle i Prestmarkveien på Grønnåsen bør fjernes

En leser av Bodøposten.no har oppdaget en varselpåle som står på et kumlokk i Prestmarkveien på Grønnåsen i Bodø. – Den har stått der lenge så enten er den avglemt av kommunen... Les mer »
elg vinter

Bodø-mann drepte elg i selvforsvar – Tiltalt på fire punkter

En mann i Bodø skal ha skutt og drept en elg ved et boligfelt i Grønnåsen i mars i år. Nå er mannen tiltalt på fire punkter, opplyser NRK. Mannen skal ha... Les mer »
bunnpris grønnåsen

Blir Bunnpris Grønnåsen borte?

Konsekvensene av at mye av trafikken av biler nå går mellom Bodøelv og Grønnåsen kan bli at Bunnpris Grønnåsen blir borte, spekulerer en leser av Bodøposten.no. – Jeg undrer på hvor mye... Les mer »
politi

Flere barn forsøkt lokket inn i grå kassebil

Politiet i Nordland melder om at barn i Bodø har blitt forsøkt lokket inn i en grå kassebil av en ukjent mann. Politiet har begynt etterforskning av saken, ifølge NRK Nordland. Hendelsene... Les mer »