Joshua vil ta hevn over Ruiz – Boksekampen vises på Viaplay

viaplay

Oppgjøret mellom Anthony Joshua og Andy Ruiz blir fulgt av millioner når boksestjernene møtes til returmatch i Saudi Arabia lørdag. Sendingen i Norge starter klokka 17.00 på Viaplay. 

Det er ventet at walk-in til hovedkampen starter cirka 21.40.

Den 1. juni i år sjokkerte utfordreren Andy Ruiz (33-1) boksefansen i Madison Square Garden og hele sportsverden da han vant over den til da ubeseirede tungvektsmesteren Anthony Joshua (22-1), og overtok fire belter (IBF, WBA (Super), WBO og IBO) i samme slengen.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

– Jeg er bedre forberedt nå, lover superstjernen Anthony Joshua til Viaplay.

Spenningen er til å føle på når de to møtes igjen. Før kampen i juni ble Andy Ruiz mobbet for overvekt og at han var treg i ringen. Amerikaneren med meksikanske røtter gjorde alle spådommer til skamme. Anthony Joshua sier han har lært mye siden ydmykelsen for et halvt år siden.

– En boksekamp er som en eksamen. Forrige gang var jeg ikke godt nok forberedt. Nå har jeg fått et bedre støtteapparat og kjenner motstanderen min bedre, sier Joshua til Viaplay.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

Programsjef for sport i Nordic Entertainment Group (NENT Group) Christian Ramberg, er glad for at man nå får en ny runde mellom de to gigantene.

– En gang imellom byr idretten på noen magiske øyeblikk som overgår det aller meste. Når den nederlagsdømte outsideren vinner mesterskapsbeltene i tungvekt så er det så sterkt det kan bli innenfor sportens rammer. Det første møtet mellom Joshua og Ruiz er årets sportslige høydepunkt til nå for min del. Jeg teller ned til re-fighten og tillater meg selv å ha veldig store forventninger til det som skal utspille seg i ringen, sier programsjef for Sport i NENT Group, Christian Ramberg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.