politiet

Død person funnet på Sømna

Politiet melder om funn av en livløs mann på Sømna i Nordland fylke, melder Dagsavisen. Foreløpig vet ikke hva som har skjedd, men har besluttet obduksjon som skal foregå i Bodø. – Foreløpig... Les mer »
nfk

Flere fylkesveger i Nordland stenges grunnet vedlikehold

Det skal gjennomføres tyngre vedlikehold på FV 7224 Dalbotn, FV 7222 Grøttheim og FV 7234 Torget, opplyser Nordland fylkeskommune. Arbeidet skjer i uke 33-43 og vil medføre en del trafikkavvikling.  Torgveien i... Les mer »
politibil

Varetektsfengslet etter tre branner på Sømna

En person siktet for å ha påsatt tre branner på Sømna er nå varetektsfengslet i fire uker onsdag, opplyser NTB. Forsvareren Theo Dretvik sier de vil anke kjennelsen. Vedkommende siktes for tre... Les mer »
ambulansebil

Enebolig i brann i Sømna – En person skadet

Politiet fikk en melding om brann i enebolig i Sømna på Helgeland natt til lørdag i 24-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. Det skal ha vært en beboer i eneboligen som kom... Les mer »
deprimert

Sømna uten smittetilfeller – Har strengere smittetiltak enn Oslo

I Sømna på Helgeland er skoler og barnehager stengt fram til tirsdag, til tross for at ingen har fått påvist smitte i kommunen. Det bryter med Covid-19-forskriften, ifølge NRK. Sømna kommune har... Les mer »
natur snø

Ingen grensejustering mellom Brønnøy og Sømna

Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) har vedtatt at det ikke skal gjennomføres en grensejustering mellom Brønnøy og Sømna kommuner. Fylkesmannen i Nordland sendte sin tilrådning til KMD i september i år med med... Les mer »
natt båt

Fylkesmannen vil ha ny grense mellom Brønnøy og Sømna

I forbindelse med kommunereformen søkte innbyggere på Trælnes om en grensejustering slik at Trælnes overføres fra Brønnøy til Sømna kommune. Nå er det klart at Fylkesmannen i Nordland anbefaler at Trælnes og... Les mer »
circle k

Seks Nordland-stasjoner satser på pakkehenting

En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved stasjoner over hele landet. Seks stasjoner i Nordland er med på avtalen. Innbyggere i Nordland... Les mer »
brann

Boligbrann i Brønnøy – Tre til legevakt

Politiet melder at nødetatene rykker ut etter melding om branntilløp i bolig i Sømna ved Brønnøy søndag morgen. Alle beboerne kom seg ut. Tre stykker ble fraktet til legevakten i Brønnøy, da... Les mer »
brann hus

Husbrann i Sømna

Det oppstod en brann i et bolighus i Sømna i Helgeland natt til lørdag. Huset var overtent og stod ikke til å reddes. Det er usikkert om huset var bebodd, ifølge Nordland... Les mer »