Zmartas nye sammenligningstjeneste kan gi deg billigere strøm

strøm

Den finansielle sammenligningstjenesten Zmarta, som fra før tilbyr sammenligning og formidling av lån og kredittkort, utvider nå tilbudet sitt med strømavtaler.

Lanseringen skjer i samarbeid med elskling.no, som ble kjøpt av Zmarta Group tidligere i vår, og innebærer at Zmarta tar neste steg mot å styrke nordmenns privatøkonomi, og bli markedets bredeste privatøkonomiske digitale sammenligningstjeneste.

Zmarta, som også står bak den norske finansagenten Centum Finans, kompletterer nå tilbudet sitt i Norge med sammenligning og bytte av strømavtaler. Et breddet tjenestetilbud på zmarta.no går i linje med Zmarta Groups ambisjon om å styrke forbrukerens rolle på markedet ved å tilby sammenligning av alle privatøkonomiske tjenester sømløst på nett. Akkurat som øvrige tjenster Zmarta tilbyr, er det helt kostnadsfritt å sammenligne og gjennomføre et bytte av strømavtale.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

– Vi er kjempeglade for at vi nå kan presentere Norges beste sammenligningstjeneste for strøm på zmarta.no. Nå tar vi neste steg mot å gjøre Zmarta til Norges ledende digitale sammenligningstjeneste for kundenes privatøkonomi, sier Magnus Månsson, Country Manager, for Zmarta i Norge og Sverige.

Tjenesten er skapt i samarbeid elskling.no, som siden mars i 2018 også inngår i Zmarta Group. Elskling ble etablert i Norge i 2011 og har siden det hjulpet over 60 000 norske husholdninger med å sammenligne og tegne bedre strømavtaler.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

– Ambisjonen for elskling.no er å hele tiden jobbe med å forbedre tjenesten for å kunne levere så høy kvalitet som mulig når det gjelder brukervennlighet, sammenligning og bytte av strømavtale. Via Zmarta i Norge når vi ut til enda flere norske hjem, sier Jens Ola Regnström, Co-founder, Elskling. 

For å se tjenesten, besøk: zmarta.no/strom.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.