Zlatan Ibrahimovic på lag med Bethard.com

bethard

I dag offentliggjorde Bethard.com et veldig viktig skritt i ambisjonen om å bli Europas ledende merkevare for tipping på sport. Det svenske fotballikonet Zlatan Ibrahimovic har blitt med på laget til Bethard, for å hjelpe dem å realisere sin visjon.

Han vil ikke bare være en aktiv ambassadør for merkevaren, men også engasjere seg i utviklingen av selskapets tilbud.

– Dette trekket markerer startsignalet vårt. Vi har tatt et drastisk valg om å bygge en neste generasjons merkevare for tipping på sport, og vi er selvsagt utrolig stolt over å ønske Zlatan velkommen ombord, sier Erik Skarp, med-gründer og daglig leder av Bethard Group.

Les også:  Eliteserien: Glimt vant mot Sarpsborg 08

– Med denne avtalen vil vi ikke bare ha en fremragende ambassadør for merkevaren, men også en veldig engasjert med-eier som utvilsomt vil føre oss framover, sier han.

Bethard.com styres fra Malta, og har per i dag linsens i Malta og Storbritannia. Som del av en agressiv vekstplan jakter selskapet aktivt på lisenser i en rekke europeiske land. De forventer å være tilstede med egne lisenser i de fleste europeiske nøkkelmarkeder, allerede innen 2020. Samarbeidet med Zlatan begynner nå, og vil utvikle seg videre i årene som kommer.

Les også:  Politiet sikrer Aspmyra under Bodø/Glimt – Lugano

– Jeg har åpenbart blitt kurtisert intensivt av tippeselskaper gjennom karrieren min, men først nå har jeg blitt presentert for et selskap som virkelig engasjerer meg, sier Zlatan Ibrahimovic.

– Det var noe annerledes med Bethard. Det er et selskap med svenske røtter, gründerne er fra min egen hjemby og de er ekte utfordrere som virkelig ønsker å gjøre ting annerledes, avslutter han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.