Zelia Johansen Moss (26) blir konsernsjef som sommerjobb

zelia

Blant over 5000 søkere er det nå klart at det er UiA-student Zelia Johansen Moss (26) fra Kristiansand som fikk toppjobben som konsernsjef i Adecco.

Dette er 8. år på rad Adecco har jaktet på Norges største ledertalent som får sommerjobben som konsernsjef. I august skal Zelia Johansen Moss (26) være øverste leder for 6000 ansatte, med en lønn på 100.000.

– Så utrolig gøy! Dette hadde jeg ikke sett for meg da jeg stod opp i dag tidlig. Nå gleder jeg meg bare til å begynne å jobbe og bli kjent med alle i Adecco, sier vinneren selv, Zelia Johansen Moss. – Det var utrolig lærerikt og spennende å møte de andre deltagerne, som var så sykt gode.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

Zelia kommer fra Kristiansand og studerer innovasjon og kunnskapsutvikling ved Universitetet i Agder, avdeling Grimstad (UiA). Hun er leder for Start ved UiA.

Fremtidens ledere imponerer stort i svært ung alder
Gjennom prosessen har alle finalistene blitt grundig vurdert. Prosessen ble avsluttet med et fulldags assessmentsenter foran publikum og jury. Til slutt var det altså Zelia som nådde helt til topps.

– De har vært gjennom en tøff prosess som er grundigere enn mange ordinære topplederrekrutteringer, sier konsernsjef i Adecco, Torben Sneve.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

Konsernsjef Torben Sneve sa at alle finalistene holdt et imponerende nivå:

– Jeg var ikke i nærheten av å være på dette nivået da jeg var på deres alder. Han sa at juryen var svært imponert over alle i topp 10, det var meget vanskelig å velge en vinner blant så mange dyktige talenter.

– Zelia fremstår som tydelig, innsiktsfull og reflektert. Hun har mye ledererfaring og har jobbet med rekruttering tidligere. Potensialet hennes er svært stort og jeg tror hun vil sette et tydelig fotavtrykk.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

I juryen satt Torben Sneve, konsernsjef i Adecco, Elin Nørve, Founder/CEO i Future Leaders Global, Anne Lise Waal, CEO/CTO i Attensi, Lars Petter Skeie, Regional Manager Oslo i Badenoch & Clark og Elham Binai, HR-direktør i Adecco.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.