Widerøe starter opp flygninger fra Stokmarknes lufthavn 8. mai

widerøe

Samferdselsdepartementet har valgt å utvide kjøpsordningen til å inkludere et redusert tilbud på Stokmarknes lufthavn, Skagen. Dette er i utgangspunktet en kommersiell rute som på grunn av fall i etterspørselen foreløpig ikke har trafikkgrunnlag til å drives kommersielt. Widerøe starter flyvninger på denne ruten allerede 8. mai.

Etterspørsel etter flyreiser har falt dramatisk. I samråd med Samferdselsdepartementet har man kommet frem til et minimumtilbud på anbudsruter som sikrer kritisk infrastruktur og samfunnsikkerhet.

Les også:  Borgelig flertall i Fylkestinget i Nordland - Nytt parti valgt inn

I tillegg sikrer nå Samferdselsdepartementet et minimumtilbud ved Stokmarknes lufthavn, Skagen. Øvrige lufthavner som igjen blir trafikkert fra 1. juni er: Vardø, Berlevåg, Sørkjosen, Svolvær, Mo i Rana, Mosjøen, Førde og Sandane. 

Ruteprogram for juni er publisert og flybilletter tilgjengelig i booking. Widerøe jobber nå med å få på plass ruteprogram for juli.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.