Vy vant konkurransen om Bergensbanen og Vossebanen

vy

– Dette er en svært viktig seier og vi ser frem til å gi kundene en rekke forbedringer i tilbudet, sier konserndirektør Arne Fosen i Vy tog. 

Vy vant både på pris og kvalitet.

– Med Vy fortsatt i førersetet blir det blant annet flere avganger på Bergensbanen mellom Oslo og Bergen, og på Vossebanen mellom Bergen, Voss og Myrdal, tilpasset sesong og årstider, forteller Fosen.

I tillegg tilrettelegges det for bedre korrespondanse med Flåmsbana. For pendlere er det også lagt opp til en markant økning i tilbudet mellom Arna og Bergen.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

– Med dette skal vi tiltrekke oss enda flere kunder, både hverdagsreisende, fritidsreisende og turister. Det skal vi gjøre med et bedre rutetilbud, sammen med nye og spennende løsninger som gjør reisen og den totale opplevelsen best mulig for kunder og miljøet, forteller Fosen.

Bergensbanen og Vossebanen vil fortsatt hete det samme. I tillegg til flere avganger vil det også bli synlige endringer om bord i togene.

– Vi skal lage flere nye opplevelser sammen med lokalt reiseliv. Det innebærer blant annet en offensiv satsing på reiselivstilbudet på og langs Bergensbanen, som flere ganger er kåret til en av verdens vakreste togreiser. Disse tilbudene gleder vi oss til å vise frem, sier Arne Fosen.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

– Vi har kjørt Bergensbanen i 110 år og våre dyktige medarbeidere kan strekningen og kjenner kundene. Tusen takk til alle som gjør en kjempeinnsats hver dag, avslutter Fosen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.