Volkswagen T-Roc klar for bodøveiene

t-roc

Med den nye T-Roc utvider Volkswagen sin modellportefølje med en helt ny modell som byr på store muligheter for personalisering, avanserte førerstøttesystemer, innovative digitale løsninger og effektive drivlinjer.

Den nye bilen har et moderne formspråk og er designet med både komfort og dynamikk i tankene. Komfortnivået i nye T-Roc vil være på samme høye nivå som kundene allerede kjenner fra Volkswagen Golf. Kombinasjonen av disse egenskapene skal gjøre T-Roc til et friskt pust i segmentet for kompakte SUV-er.

Les også:  Predikant Andre "Levi" Jensen på Bodø-turne - Jaget av politiet!

– Med lanseringen av den nye T-Roc får vi nå en komplett SUV-modellrekke, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen. T-Roc komplementerer den suksessrike Tiguan, nyheten Tiguan Allspace og nye Touareg, som lanseres til sommeren, tilføyer Edvardsen-Eibak.

T-Roc er spekket med moderne teknologi, og kan blant annet by på en ny generasjon av det heldigitale instrumentpanelet Active Info Display, samt topp moderne infotainment-systemer med skjermstørrelse på åtte tommer. Dette i kombinasjon med Volkswagen App Connect (standardutstyr) gir kunden muligheten til å speile innhold fra sin egen smarttelefon.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.