Violet Road legger ut på kystturné i Nord-Norge

s1

Som alle andre artister mistet Tromsøbandet Violet Road sine kommende spillejobber grunnet koronasituasjonen. Da så bassist Hogne Rundberg sitt snitt til å kjøpe seg inn på sin tidligere arbeidsplass, nemlig turistbåten Vulkana. I sommer inntar hele bandet båten og setter seil mot ulike kaier i Nord-Norge for å holde konserter.

Hogne Rundberg jobbet som daglig leder på Vulkana for 10 år siden. Siden har han hatt en stor kjærlighet for den gamle fiskeskøyta som i dag er bygd om til et spa. Tidligere i år kjøpte han halvparten av turistbåten som daglig ligger fortøyd i Tromsø. Med det har bandet funnet en vei rundt koronarestriksjonene og legger ut på en kystturné i sommer. Planen er å legge til kai ved flere brygger i Nord-Norge og spille konserter for folket. 

Les også:  A-krimsenteret i Nordland: Utenlandske arbeidstakere utnyttes

«I år har vi lagt opp til tidenes sommerferie for oss selv. Vi «setter seil» på verdens fineste båt, Vulkana, og stikker innom 18 helt fantastiske steder langs vår nydelige kyst for å spille og lage god stemning. På de aller fleste stedene, der det er praktisk mulig, blir det en familiekonsert på ettermiddagen, og så en kveldskonsert», forteller bassist i bandet, Hogne Rundberg. 

Les også:  Trafikksikkerhetsmidler til Lofoten, Vesterålen og Ofoten

Billetter slippes onsdag 10. juni kl. 12.00. For å lade opp til sommerens turné er bandet i dag ute med låta «Brother» som allerede er listet på NRK P1. 

Violet Road besøker disse stedene i sommer:

15. juli – Furuflaten
16. juli – Djupvik
17. juli – Uløya
18. juli – Lyngseidet
22. juli – Husøy
23. juli – Meløyvær
24. juli – Risøyhamn
25. juli – Gratangen
6. august – Støtt
7. august – Nesna
8. august – Lurøy
9. august – Kvarøy
10. august – Myken
11. august – Røst
12. august – Sørvågen
13. august – Skrova
14. august – Bø i Vesterålen
15. august – Lysnes 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.