Vil bryte ned fordommer i TV 2-serien «Kort og lovende»

tv2

I TV 2s nye dokumentarserie «Kort og lovende» møter vi Alexander, Didrik, Hanna og Åsne – fire unge voksne, som alle er kortvokste. Hvordan takler de utfordringene de møter i en verden som er konstruert for høye mennesker? Og hvordan kan vi som samfunn bli bedre på å se folks muligheter i stedet for begrensninger?​

Livet som ung voksen er beinhardt: Du skal finne den store kjærligheten, legge grunnlaget for en karriere, realisere drømmer og aller helst ha en perfekt kropp. Hvordan sjonglerer du alle disse forventningene når du aldri blir høyere enn et barn?​

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

– ​«Kort og lovende» er en ny TV 2-serie om utenforskap og om hva fordommer og sosial stigmatisering gjør med mennesker. Samtidig er det en serie som viser hvordan man kan finne sin egen vei selv om man føler seg annerledes enn alle andre, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Serien, som har premiere på TV 2 Play  og TV 2 søndag 14. august, handler om fire kortvokste mennesker i Norge med livet foran seg. 

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Åsne, Hanna, Alexander og Didrik har hodene fulle av drømmer og planer vi alle kan kjenne oss igjen i, men som stadig opplever at kroppen legger hindringer i veien for realiseringen av dem.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.