VIERLIVE inviterer til festival-samarbeid

scandic live nation

Strømme-plattformen VIERLIVE inviterer musikk- og festival-Norge til samarbeid for å bøte på noen av konsekvensene etter myndighetenes avlysning av sommerens store arrangementer.

– En digital konsert kan naturligvis ikke erstatte en solfylt og sosial musikkfestival. Den kan heller ikke bøte på alle de store økonomiske konsekvensene av dette vedtaket. Men vi har nå mulighet til å samarbeide om å selge billetter, skape kulturøyeblikk og med det, gi både bransjen og publikum et plaster på såret, sier talsperson for den nye norske strømmeplattformen VIERLIVE, Torgeir Vierdal. 

Les også:  Italia stopper 5G grunnet strålefare

VIERLIVE ble startet for å sikre inntekter til kulturbransjen, ved å gå bort fra gratiskonserter og Facebook, og over på en transparent og norsk plattform for alle som vil nå ut til folk digitalt. 

VIERLIVE laget påskefestivalen ET HELT ANNET STED, med blant andre Sigrid, Aurora og Frida Ånnevik. Nylig ble det kjent at booking- og management-selskapet United Stage har valgt VIERLIVE som samarbeidspartner. Det samme har Oslo konserthus og kulturscenen Røverstaden.  

Les også:  Guide for single nordmenn: Slik starter du å date igjen

– Nå handler det om å sikre inntekter og arbeidsplasser i musikk-Norge. Vi er i alle fall klare til å planlegge en annerledes festival-sommer, sier Vierdal. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.