Viderefører håndtering gods på Tonnes

nfk

Det blir fortsatt håndtering av gods på Tonnes. Fredag inngikk Nordland fylkeskommune en avtale med Norwegian Shores og Jim Lorentzen som sikrer videre godshåndtering på Tonnes.

-Jeg er svært glad for at vi kom i mål, og kan glede folk og næringsliv med at godshåndteringen på Tonnes videreføres på samme måte som det gjøres i dag, sier fylkesråd for transport og infrastruktur, Monika Sande.

Les også:  Skreien kom så sent i år at flere må permittere

Etter at avtalen om godshåndtering på Tonnes ble sagt opp av kaieier på Tonnes, har det vært jobbet for å få på plass en løsning som sikrer godshåndteringen i regionen.

-Jeg har stor forståelse for usikkerheten som har vært, i og med at den gamle avtalen avsluttes i morgen. Men desto mer gledelig er det at vi nå kan berolige med at vi ikke får noe brudd i godsflyten over Tonnes, sier Sande.

Les også:  Mann i Nordland siktet for voldtekt av barn

Norwegian Shores og Jim Lorentzen, to næringsaktører som er avhengig av en stabil godsflyt via Tonnes, har gått sammen for å sikre tilbudet for hele regionens næringsliv. I samarbeidet dekker Nordland fylkeskommune deler av leien, og sikrer at tilbudet videreføres på samme kai som i dag.

-Det har vært viktig for Norwegian Shores å sikre dette tilbudet, og det er årsaken til at vi har engasjert oss i dette. Vi er svært glad for at vi nå er en del av løsningen som sikrer godsflyten over Tonnes, sier Fredrik Nordøy i Norwegian Shores.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.