VIDEO: Viktig seier for Glimt borte mot Lillestrøm

glimt

Lillestrøm fikk besøk av Bodø/Glimt på Åråsen for en fotballkamp i Eliteserien lørdag kveld. Kampen begynner jevnt før Glimt begynner å ta styringen.

Etter 30 minutter setter Ulrik Saltnes inn 01- for Glimt. To minutter etter er det Lillestrøm som utligner til 1-1. Og det blir stillingen til pause.

Etter pausen fortsetter Glimt der de slapp, og etter 50 minutter setter Runar Espejord inn 1-2 for Glimt. Lillestrøm-spillerne protesterer og mener det var offside, men dommeren var ikke enig.

Les også:  Her er Harald Berg-statuen

Lenge ser det ut som dette skal bli sluttresultatet med etter 87 minutter setter Hugo Vetlesen inn 1-3 for Glimt. Og rett før dommeren blåser av, setter Amahl Pellegrino inn 1-4 for Glimt.

– Man blir sinna selvfølgelig. Vi driver idrett og da ønsker man selvfølgelig at ikke dommertrioen flere helger på rad skal være involvert i situasjoner som gjør at det går utover både tabellplasseringer, sluttresultat og det hele. Sånn er det. De er mennesker, vi er mennesker og Bodø/Glimt var bedre enn oss i dag. Sånn er det, sier Lillestrøm-trener Geir Bakke til Nettavisen.

Les også:  Anders Aukland med ny treningspodkast for NRK
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.