Bodø/Glimt tok imot gjestende Odd på Aspmyra søndag kveld under høstvær. Spillerne entret banen med pyro og høy stemning.

Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Lode, Bjørkan, Vetlesen, Berg, Saltnes, Solbakken, Botheim og Pellegrino.

Odd presset tidlig på i kampen, men Glimt holdt nullen. Glimt fikk mer ballbesittelse etterhvert. Men plutselig fikk Ulrik Saltnes satt inn 1-0 for Glimt. Bodø/Glimt presset på videre men istedenfor ble det Odd som utlignet til 1-1. Så blåste dommeren av for pause.

I pausen begynte regnet, og i andre omgang ble det flere sjanser på begge lagene. Omgangen ble preget av mange bytter, men stillingen ble 1-1 til slutt.

Patric Berg mente gjennvinningen var for dårlig mot Odd.