VIDEO: Uavgjort for Glimt mot Brann i gulldrama

glimt

Bodø/Glimt kunne sikre seriegullet i eliteserien hjemme på Aspmyra med seier mot Brann. Men da måtte også Lillestrøm slå Molde.

Etter fem minutter satte Ulrik Saltnes inn 1-0 for Glimt og tilskuerne kunne lukte seriegullet. Glimt fikk flere sjanser men det ble bare 1-0 til pause.

Samtidig lå Molde 0-2 under mot Lillestrøm og seriegullet var innen rekkevidde. På vinterkalde Aspmyra satte kaptein Ulrik Saltnes inn 2-0 for Glimt etter 67 spilte minutter.

Les også:  Avduking av Harald Berg-statuen: - Det er for sent å være beskjeden

Men så satte Molde inn en redusering, og det ble også en redusering på Apsmyra og stillingen var plutselig 2-1. Og dramatikken fortsatte. For Molde og Lillestøm endte 3-3, op på Aspmyra satte Brann inn 2-2 rett før kampslutt.

– Vi blir for opptatt av situasjonen, og ikke å prestere. Vi mister totalt kontrollen på kampen, og så får vi to i fleisen på de to sjansene de hadde, sier Saltnes til VG.

Les også:  Anders Aukland med ny treningspodkast for NRK

Dermed lever spenningen om seriegullet inn i den siste serierunden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.