VIDEO: Sonny Alven – Cool With You ute nå

sonny cool

2016 var året hvor verden for alvor ble kjent med Sonny Alven. Gjennombruddet i Norge kom med låten «Our Youth (feat. EMMI)» som har blitt strømmet nesten 34 millioner ganger. Bergenseren Sonny Alven tar nå et skritt mot det mørkere og råere med singelen «Cool With You» (feat. GOLDENS) som ble sluppet i dag.

Etter å ha startet 2017 med en Spellemannsnominasjon for hiten «Our Youth» som har strømmet nesten 34 millioner ganger, slapp Sonny Alven både «Awake» sammen med Dragonette og EPen «Girls EP» med en rekke talentfulle kvinner.

Les også:  Bodø-bandet Virkelig ute med albumet "For ung til å vær trist"

Nå er den unge bergenseren klar med «Cool With You» sammen med GOLDENS, som tar han i en litt annen musikalsk retning.

– Du vet når du møter en spesiell person, og du vil at denne personen skal ta kontroll over deg og vise følelser. Det er det ‘Cool With You’ handler om. I låten sitt tilfelle er det en kvinnelig karakter som tar fullstendig kontroll over en mannlig karakter, seksuelt. Jeg håper ‘Cool With You’ får deg til å danse, men også får fram følelser i deg som du kanskje ikke kjente på før du hørte låten, sier Sonny Alven.

Les også:  Kvinnepioner Berit Ås har i en alder av 94 år utgitt diktbok

Her er videoen:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.