glimt

Bodø/Glimt tok imot Lillestrøm på Aspmyra søndag kveld. Glimt hadde ballen mest i begynnelsen av kampen og presset gjestene, etter en stund satte Sondre Fet inn 1-0 for Glimt.

Kort tid etter setter Erik Botheim inn 2-0 for Glimt. Så blåste dommeren av for pause. Banen ble nedsnødd under pausen, snøkaoset satte en stopper for andre omgang. Etter 25 minutter kunne lagene ta opp kampen igjen.

Under snøryddingen gjorde Glimt et par bytter. Når kampen starter igjen presser Glimt videre og er nære 3-0 et par ganger, Lillestrøm hadde også en sjanse. Så gjør Glimt et par byttter igjen før dommeren avslutter kampen.

Glimt slår Lillestrøm 2-0 på Aspmyra og sikrer samtidig sølvmedalje i årets Eliteserie, og gullplassen er innen rekkevidde.