VIDEO: Rig 45 er tilbake 6. mars på Viaplay

viaplay

Viaplays krimserie «Rig 45» er tilbake med en ny sesong, denne gangen med norske Rune Temte i en sentral rolle. Nå slippes første teaser av den nye sesongen, som har premiere på Nordic Entertainment Groups strømmetjeneste Viaplay 6. mars. 

Rune Temte har en av hovedrollene i andre sesong av Viaplays krimserie Rig 45. I samme sesong får vi et gjensyn med Outlander-stjernen Gary Lewis og svenske Lisa Henni. Serien har premiere på strømmetjenesten Viaplay fredag 6. mars.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

I andre sesong eskalerer spenningen og dramatikken når Petra returnerer til den norske oljeriggen. Handlingen finner sted kun noen måneder etter første sesongs dramatiske slutt, idet en død kropp flyter i land på den skotske kysten. Kroppen tilhører Petras bror Fredrik, som ble drept av noen i Rig 45-besetningen – og nå begynner politiet å tro at Petra snakker sant. 

Som i første sesong består rollelisten av noen av Nordens mest talentfulle skuespillere. I tillegg til nordmannen Rune Temte, kjent for et globalt publikum fra Marvel-filmen Captain Marvel, møter vi Gary Lewis (Outlander), Lisa Henni (Fallet), Filip Berg (Svartsjøen) og Lorcan Cranitch (The Last Kingdom).

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Viaplays siste originalserie produseres av Veronika Eriksson og Mopar for Nordic Entertainment Group og Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.