VIDEO: Radio 3 Bodø bagatelliserer Glimt sin seier over Celtic

gunnar andreassen podcast

Frilansjournalisten Gunnar Andreassen og stand-up komikeren Martin Soulimani fikk god respons på første episode av sin podcast, og nå har en ny episode blitt publisert.

I det nye showet tar duoen for seg Hadja Tajik og pendlerbolig-skandalen, Russlands invasjon av Ukraina og andre viktige saker i nyhetsbildet. Men på tampen av podcasten blir Bodø/Glimt sin seier over Celtic på Aspmyra et emne.

Les også:  Episode nr. 100 for podcasten "Nordnorsk historie"

– Et revansjelystent Celtic kom til Bodø og Aspmyra for å ta revansje etter at de tapte 1–3 hjemme på Celtic Park i Serieligaen. Men slik gikk det ikke, sier Gunnar Andreassen.

– Veldig bra Glimt, veldig bra Glimt, jeg er bare veldig glad for at jeg ikke var uten den kvelden, sier Martin Soulimani.

Glimt sin seier over Celtic har blitt omtalt i alle landets ledende medier, men både Gunnar og Martin stusser over Radio 3 Bodø sin vinkling av saken.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

Tok seg enkelt videre. Bodø/Glimt rundtspilte Celtic nok en gang og tok seg komfortabelt videre i Europa, skrev radiokanalen på sine nettsider.

– Ja de bagatelliserte det, gjorde de, sier Martin.

– Det hørtes ut som Glimt møtte et lokal-lag, sier Gunnar.

Begge mener den lokale radiokanalen bagatelliserer Glimt sin sportslige bragd.

Se hele episoden her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.