VIDEO: Kjært Barn – En håndverker faller alltid kult

edda

I dag har bergensbandet Kjært Barn sluppet låten «En håndverker faller alltid kult» med tilhørende musikkvideo. Låten er inspirert av «En verdensomseiling under vann» av Jules Verne og handler om å strebe etter det umulige.

– Som å puste under vann. Menneske møter havfrue. En av partene må enten drukne eller kveles, forteller vokalist Petter Beyer.

Etter å ha lest boken ønsket han å lage en låt med ubåt-vibber og inkluderte et undervanns-riff for å få frem lyden av å reise under vann.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Kjært Barn vil at man skal sitte igjen med en følelse av melankoli som glir over i optimisme; en følelse av at alt kanskje ordner seg til slutt.

Petter Beyer startet som DJ i 1996, med en elendig platespiller, en radio og en kasettspiller. I 1997 holdt han sin første konsert med Girson (A-laget), som videre førte til rap-gruppen Freakshow, med blant andre John Olav Nilsen, Lars Vaular og Leo Ajkic.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

I 2004 ble de kåret til «Årets nykommer» på Norwegian Hip Hop Awards, NMG/G-huset så dagens lys og A-laget ble til. De var sultne kids som satte Bergensrap på kartet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.