VIDEO: Julie Bergan – U Got Me

warner

«U Got Me» tar for seg de brennende følelsene som setter i gang når man er nyforelsket. Hvor intenst man vil ha en annen person og hvor totalt satt ut av spill man kan bli når man trodde du hadde noenlunde kontroll. Det er nytt, spennende, altoppslukende og sommerfuglene flyr ukontrollert i magen.

Selv om Julie har skrevet låter om kjærlighet tidligere, oppleves «U Got Me» mer personlig og ekte enn noen gang. Inspirasjonen ligger tett opp mot eget liv, tanker og erfaringer som gjør at vi kommer enda nærmere popstjernen enn før.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Slik blir vi introdusert for en annen side av drivkraften som er Julie Bergan. Det virker kanskje som en side som vil være i konflikt med den sterke, uavhengige, energiske og fryktløse Julie vi vanligvis ser. Hun som bærer en glødende selvsikkerhet og handlekraft. Hun som driver sitt eget selskap i en alder av 24, utstråler profesjonalitet og tar artistjobben på alvor ved å være 100% investert i alt hun gjør.

Forelskelse er på mange måter en skremmende sinnstemning fordi man må åpne opp og gjøre seg sårbar. Implisitt i dette ligger det et krav om å tørre miste kontrollen, som naturligvis er en ubehagelig tanke når man vanligvis må ha stålkontroll i de fleste områder av livet. På listen over ting som skremmer Julie finner man å slippe ny musikk, fordi det alltid betyr så mye for henne, samt ansvaret som følger med å være en rollemodell.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

Men felles for disse tingene, annet enn å dytte Julie utenfor behagelighetens komfortsone, er at de gir en enorm glede og mestringsfølelse.

– Tilbakemeldinger fra fans som viser at jeg kan gjøre en positiv forskjell. Og ikke minst hvordan jeg kontinuerlig vokser, lærer og utvikler meg som person såvel som artist, sier Julie Bergan.

Det er denne euforiske lykkefølelsen som gjorde at Julie ønsket å dele «U Got Me» med verden. Et ønske om å dele de gode følelsene låta vekket i henne med andre, litt som en flaske med boblende energi som måtte få et utløp før det renner over.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.