VIDEO: Ishavskraft kåret North Agency som Miljøprisvinner 2019

Ishavskraft

Ishavskraft miljøpris er tenkt utdelt årlig til én bedrift som har gjort ett eller flere gode miljøvalg, til inspirasjon for andre bedrifter. Prisen skal kunne bidra til å spre engasjement rundt miljøarbeid og motivere til økt miljøfokus blant bedrifter.

Miljøprisen ble utdelt for andre gang under LINK-konferansen i Alta onsdag denne uken. Årets vinner er Tromsø-selskapet North Agency As.

Ishavskraft beskrev North Agency AS slik i sin tale:

Les også:  Hurtigruten vil støtte prosjekter langs kysten

«Årets vinner har et stort miljøengasjement og det kommer tydelig frem både på hjemmesiden og på deres facebookside. De har engasjert seg langt utover sin kjernevirksomhet. På deres initiativ har de fått etablert en miljøstasjon der fiskere og fritidsbåter kan levere farlig avfall. I arbeidet med dette fikk de med seg en rekke samarbeidspartnere, skaffet finansiering og sørger for tømming. Som deltaker i kampanjen Grønn Mobilitet og Helse, en del av prosjektet Grønn Mobilitet i regi av Fremtiden i våre hender, har selskapet investert i elsykler til de ansatte og forpliktet seg til å bytte ut bilen med sykkel til og fra jobb.»

Les også:  Krise: Nedgangen i byggevarehandelen fortsetter
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.