VIDEO: HAVSUN – Pillow

havsun

22 år gamle HAVSUN fra Bergen er et nytt og spennende navn på den skandinaviske pop/urban-scenen. Med et elektronisk og lekent lydbilde, blandet med urbane pop-elementer, klarer HAVSUN å skille seg fra andre artister som driver med EDM og elektronisk musikk.

Nå er HAVSUN klar med sin debutsingel «Pillow», som kan beskrives som en deilig elektronisk sommerlåt. På vokal har han fått med seg årets Urørtfinalist Hanne Mjøen.

– Det første som ble laget i «Pillow» var gitarriffet. Hele låten er bygget opp rundt riffet og jeg prøvde å holde resten av instrumentalen så simpel som mulig for å gi riffet plass. En av de siste sessions jeg hadde i 2017, var med Hanne Mjøen, Magnus Bertelsen og Oda Evje Gjøvåg. Etter 30 min med kaffe, prating og musikklytting spilte jeg av noen skisser jeg hadde med meg. De andre likte umiddelbart «Pillow», og vi startet med en gang å kaste ball på ideer til topline og tekst, sier HAVSUN.

Les også:  Slik blir "Kvelden før kvelden" på NRK

HAVSUN, eller Håvard Sundland som han egentlig heter, er produsent, gitarist og låtskriver. Han lager elektronisk pop, hvor tydelige bass- og gitarlinjer er med på å gi et tydelig preg til musikken han lager. Han lager musikk med et ungdommelig tema, og skildrer hvordan livet hans utarter seg fra dag til dag.

– Jeg har jobbet mye med å finne soundet mitt det siste året og «Pillow» har bidratt til å finne den riktige veien for min del. Det er en låt som står i stil til meg som person og den har en kombinasjon av minimalisme og dysterhet som jeg liker veldig godt. Selv sliter jeg litt med å sette «Pillow» i en sjanger, noe jeg synes er kult, sier HAVSUN.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

Se HAVSUN – Pillow her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.