glimt fotball

Bodø/Glimt tok imot Klaksvik fra Færøyene i kvalifisering til Champions League på Aspmyra stadion onsdag kveld. Det var over 4000 tilskuere i Bodø.

Glimt starter best med to måsjanser som keeperen får en hånd på. Boniface får puttet inn ballen og det ble tidlig 1-0 til Glimt. Og 30 minutter ut i første omgang er det igjen Victor Boniface (21) som setter inn 2-0. Så blir det pause uten at Klaksvik presset Glimt.

Andre omgang fortsetter Glimt presset og Klaksvik har nok med å forsvare seg. Så får Glimt straffe og Victor Boniface setter et fantastisk mål i tverliggeren og inn som var helt utagbart for keeperen.

Etter dette roer spillet seg noe, det blir noen bytter og til slutt blåser dommeren av kampen til stor jubel fra tilskuerne.

– Jeg føler meg veldig bra nå. Det er min første hat-trick i karrieren, og jeg er veldig glad for det, sa Boniface etter kampen til Glimt.no.

Glimt møter enten walisiske The New Saints eller nordirske Linfield i 2. runde av Champions League-kvalifiseringen. Etter det blir det ytterligere to runder om Glimt skal ta seg til gruppespillet i Champions League.

RETTELSE: Glimt er med seieren ikke direkte videre i Champions League, men skal ha et returoppgjør på Færøyene først.