logo apsmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Vålerenga på Aspmyra søndag kveld. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Lode, Bjørkan, Fet, Hagen, Saltnes, Solbakken, Botheim og Pellegrino.

Fredrik André Bjørkan får kampens første mulighet, men ballen går rett over målet. Glimt scorer i første omgang, men linjemannen vifter for offside.

Fet felles foran keeperen til Vålerenga, men fikk ikke straffe. Glimt presser, men Enga har også muligheter. Første omgang ender 0-0.

Glimt fortsetter presset i andre omgang. Flere store sjanser for hjemmelaget. Og til slutt: Saltnes slår inn, og Erik Botheim og sender Glimt i ledelsen fra kloss hold på tampen av kampen.

Stillingen var 1-0 til Glimt når dommeren blåste av.