glimt

Kristiansund BK tok imot Bodø/Glimt på Kristiansund Stadion lørdag kveld i 10. runden i Eliteserien. Glimt startet sterkt med flere målsjanser, men Kristiansund fikk spilt seg gradvis mer inn i kampen.

Boniface fikk to store sjanser for Glimt, men fikk ikke ballen inn i mål. Det ble 0-0 til pause.

På sin egen bursdag sender Amahl Pellegrino Glimt i 0-1 ledelse mot sine gamle lagkamerater og en fortjent ledelse etter 55 minutter.

Så kom KBK med en stor sjanse som Glimt-keeper Haikin redder. Det bølger litt frem og tilbake og det er en spennende kamp. Men når det står 70 minutter setter Pellegrino inn sitt andre mål for kvelden og stillingen er 0-2 til Glimt.

Så tar Glimt endel bytter og dommeren blåser av for full tid.