glimt fotball

Bodø/Glimt tok imot italienske Roma i Europaligaen torsdag kveld på Aspmyra. Denne omgangen mot Roma er kvartfinalen i UEFA Europa Conference League.

Denne gangen møtte det italienske topplaget med de beste spillerne og ikke mange var sikker på seier mot denne troppen.

Roma åpnet sterkt, men Glimt fikk kontroll over spillet og får flere bra sjanser. Men det var mye frem og tilbake og endel feilpasninger fra begge lag. Helt på tampen av første omgang er det Lorenzo Pellegrini som setter inn 0-1 for AS Roma.

Så blåser dommeren til pause. Etter pausen er det Glimt som har satt inn et ekstra gir. Ikke lenge inn i omgangen er det Brice Wembangomo som setter inn 1-1 for Glimt.

Etter scoringen hagler det med skudd mot den italienske keeperen, men han redder det meste. Glimt gjør et par bytter og det ser ut til at kampen skal ende uavgjort, men i siste ordinære spilleminutt setter Hugo Vetlesen inn 2-1 med en flott heading.

Publikum er i ekstase og dommeren blåser av kampen kort tid etter scoringen.

– Det er nesten ikke til å tro at lille Bodø/Glimt skal klare å slå Roma igjen når de spiller en kvartfinale i Conference League. Det er ikke til å tro, det er ekstremt imponerende. Måten de gjør det på er enda mer imponerende, sa Viasat-kommentator Henning Berg på Aspmyra.