VIDEO: Glimt utklasset Jerv på Aspmyra

fotball

Bodø/Glimt fikk besøk av Jerv lørdag kveld på Aspmyra for et oppgjør i Eliteserien. Glimt startet med Haikin, Wembangomo, Amundsen, Høibråten, Sampsted, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Mvuka, Boniface og Pellegrino.

Glimt starter med angrep og styrer kampen tidlig og Jerv har nok med å forsvare seg. Jer v er sjelden på Glimts banehalvdel.

Victor Boniface setter tidlig inn 1-0 for Glimt. Så følger flere stor sjanser for Glimt, og endelig scorer Amahl Pellegrino 2-0 for Glimt. Kort tid etterpå kommer Ulrik Saltnes på et genialt gjennombrudd og setter inn 3-0 for Glimt.

Les også:  Skiskyting: Dommen mot Anders Besseberg anket å stedet

Glimt fortsetter presset og det blir straffe for Glimt. Den setter Amahl Pellegrino inn og det står 4-0 for Glimt da dommeren blåser til pause.

Utrolig nok fortsetter Glimt hardkjøret og igjen er det Pellegrino som setter inn 5-0. Etter dette er det flere sjanser for Glimt, Jerv har gitt opp kampen og Glimt virker fornøyd med resultatet. Det blir også flere bytter for begge lagene.

Les også:  Super-G: NM-gull til Vickhoff Lie og Fossland

Det skal ha vært 4.800 tilskuere på Aspmyra.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.