VIDEO: Glimt tapte mot Molde i cupfinalen

glimt fotball

Det var duket for et topp-oppgjør i cupfinalen på Ullevaal stadion i Oslo søndag mellom Bodø/Glimt og Molde. Kampen startet kl. 16.00 i med nesten helt fulle tribuner, flotte værforhold og topp stemning.

Glimt startet sterkest og presset på med et par store sjanser. Så kom Molde mer med i kampen og fikk flere gode muligheter. Første omgang var jevn, men Molde ble stadig farligere. Første omgang endte likevel 0-0.

Les også:  Bodømann pågrepet i stor narkosak

I andre omgang kom Glimt mer med i kampen, men det gjorde også Molde. Med 15 minutter igjen av andre omgang fikk Molde et billig straffespark som ble satt inn.

– Det er kanskje litt tvil, men jeg synes jeg blir tatt. Han er kanskje litt på ball, men nå betyr det ingenting, sa Eikrem til NRK om straffen.

Deretter ble kampen preget av flere bytter på begge lagene.

Les også:  Glimt slo Vålerenga: Pelle scoret fire!

Helt på tampen av kampen kommer Glimt til flere målsjanser men det ble bare nesten for de helgule, og NM i fotball endte med gull til Molde og sølv til Glimt.

– Vi underpresterer i dag, vi håndterer ikke motspillet til Molde, hverken høyt eller lavt. Vi er utrolig unøyaktige. Vi skaper lite og er for langt unna det jeg hadde håpt og trodd at vi skulle klare. Så vi er rett og slett litt festbrems. I dag fikk vi det vi fortjente, og det var en sølvmedalje, sa Glimt-treneren Kjetil Knutsen til VG.

Les også:  Leteaksjon: Mann savnet på Sandhornøya
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.