VIDEO: Eventyrinspirert KEiiNO «Spirit in the Sky»

nrk

Eurovision Song Contest er vårens vakreste eventyr for mange, og regissør Martin Sofiedal har latt seg inspirere av flere eventyr i sin musikkvideo til KEiiNOs «Spirit in the Sky».

– Videoen har tre parallelle univers, der vi i det første er i et arktisk klima. Videre veksler vi mellom et univers der trioens kraftdyr, såkalte spirit animals spiller hovedrollen, og et der en person kjemper mot ansiktsløse mobbere, forteller Sofiedal.

KEiiNOs Spirit in the Sky har siden seieren i Melodi Grand Prix nådd over 3,3 millioner avspillinger på Spotify, vært i toppen av VG-lista og var i noen dager verdens nest mest virale låt.  

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Nå venter en intens Europa-promotering fram mot Eurovision-finalen i mai. KEiiNO opptrer de neste ukene på Eurovision-konserter i Amsterdam, London, Madrid og Riga. Norges semifinale under Euovision Song Contest er 16. Mai, mens den store finalen er 18. mai.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.