VIDEO: Ane Brun slipper låta «Don’t Run and Hide»

hes

Forrige uke slapp Ane Brun den nye låten «Don’t Run and Hide», første låt fra hennes nye album som ventes i september. Nå er musikkvideoen til låten her, regissert av den norske regissøren Stian Andersen.

– Mitt ønske for denne musikkvideoen var at den skulle bevege seerne og gi dem den samme følelsen av ærlighet og empati som jeg forsøker å formidle i sangen, forteller Ane.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Da regissør Stian Andersen forklarte ideen sin for meg, skjønte jeg raskt at vi delte den samme visjonen, og videoen har blitt en vakker og rørende visuell tolkning av ordene mine. I videoen følger vi noen fantastiske karakterer gjennom korte klipp, og får innblikk i deres styrker og svakheter. Jeg får lyst til å se en hel film om hver og en av dem, forteller hun videre.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Stjerneregissør Stian Andersen, som står bak musikkvideoer for både Röyksopp, Karpe, Robyn og Kvelertak, har følgende å si om samarbeidet:

– Jeg umiddelbart en sterk tilknytning til denne låten da jeg hørte den. Det føltes på en måte som lydsporet til en film jeg alltid har hatt lyst til å lage.  Ideen min var å fortelle flere parallelle historier som alle en knyttet opp til teksten og tematikken i låten. Karakterene ser kanskje forskjellige ut med første blikk, men om man graver litt dypere, blir det tydelig at alle mennesker kjemper de samme kampene mot de samme demonene. Videoen ble skutt på tre hektiske dager rundt Oslo med et fantastisk crew. Uten dem ville det ikke vært mulig å gjennomføre, avslutter han.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.