Viaplay viser Brækhus mot McCaskill

Nent

Natt til søndag 16. august skal Cecilia Brækhus i ringen i Tulsa. Hun møter Jessica McCaskill. Hele Matchroom-stevnet sendes eksklusivt på Viaplay.

Foreløpig er det ingen som har klart å beseire «The First Lady» Cecilia Brækhus, som står med 36 seire av 36 mulige hittil i sin profesjonelle karriere. Når eneren igjen skal i ringen er det amerikanske Jessica McCaskill som skal prøve å gjøre noe ingen andre har gjort før henne: Å slå Brækhus.

– Det er første gang kvinner bokser hovedkampen i en direkteoverføring i USA fra DAZN, og det er strålende at Viaplay nå har bestemt seg for å sende kampen direkte i Norge. Dette kommer til å bli en kjempetøff kamp for meg. Severdig blir den garantert, sier Brækhus.

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

Viaplays bokseekspert Thomas Hansvoll er enig i at dette ikke kommer til å bli enkelt, selv om Brækhus har vært overlegen så langt i karrieren.

– Selv om Cecilia ryktes å være i sin livs beste form, så tror jeg ikke kampen mot Jessica McCaskill blir noen «easy match». McCaskill er heller ikke nærheten av Brækhus når det kommer til antall kamper og rutine. Men det faktum at hun har gått hele ti runder mot Katie Taylor og at hun har slått Erica Anabella Farias to ganger vitner om at hun er en toppbokser. Dette blir en kamp med nerve og spenning, sier Hansvoll.

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

Kampen mot McCaskill har et ekstra moment ved seg: Med seier kan hun nemlig sette enda en ny rekord.

– Vi har dokumentert Cecilia Brækhus utrolige reise hele veien og denne historiske kampen på Viaplay vil ingen med sportsinteresse gå glipp av. The First Lady har brutt barriere etter barriere og nå står en ny for tur. Dersom hun beseirer McCaskill slår hun legenden Joe Louis’ rekord på 25 strake tittelforsvar av en verdensmestertittel. Med det er hun sikret evig legendestatus. I tillegg er det en kamp hun MÅ vinne dersom drømmekampen mot Katie Taylor skal bli en realitet. Dette blir høyinteressant, sier Christian Ramberg, Programsjef Sport i NENT Group.

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

Stevnet sendes i sin helhet på Viaplay fra klokken 02.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.