Verisure alarmstasjon blir TV-serie

verisure

I TV-serien «Alarmstasjonen» får seerne et unikt innblikk i hva som skjer på Verisures alarmstasjon når alarmen går, og hvordan alarmoperatører, vektere og nødetater sammen håndterer brann, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner.

Serien har premiere på TV-kanalen MAX mandag 17. februar.

Verisures alarmstasjon i Oslo er den største i Norge og blant Europas mest moderne. Den er bemannet med alarmoperatører som overvåker nærmere en kvart million bolig- og bedriftsalarmer over hele landet døgnet rundt, året rundt. 

Operatørene har en travel hverdag og aksjonerer på omtrent én million hendelser årlig. Alt fra spørsmål om batteriskifte og bytte av passord til branntilløp, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner. I mange tilfeller kan liv og store verdier stå på spill. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

I TV-serien «Alarmstasjonen» får seerne et unikt innblikk i hva som skjer når alarmen går i en bolig eller bedrift. Med utgangspunkt i Verisures alarmstasjon i Oslo får man se hvordan både store og små oppdrag og utfordringer håndteres av alarmoperatørene; inkludert skarpe alarmer der både Securitas-vektere og nødetater rykker ut. Via vekterne får vi se hva som skjer på stedet der alarmen er utløst og hvordan kundene opplever brann, innbrudd og andre nødsituasjoner.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

I «Alarmstasjonen» blir seerne også bedre kjent med menneskene som jobber som alarmoperatører og vektere. I serien får vi blant annet se hva som skjer på alarmstasjonen når alarmoperatør Abbas bidrar til at en innbruddstyv blir tatt på fersken, når Markus og Emil må håndtere en bombetrussel og når Roy André mottar en brannalarm og ikke får tak i kunden.

Seerne får også se hva som skjer når utrykningsvekter Jeanette finner en innbruddstyv som gjemmer seg i et bedriftslokale, samt når utrykningsvekter Lars er først på stedet når innbruddsalarmen går i en enebolig. 

– Denne TV-serien er en unik mulighet for oss til å vise frem den livsviktige jobben som gjøres på Verisures alarmstasjon og de dyktige menneskene som gjør den. Vi håper også at TV-serien er med på å øke den generelle bevisstheten rundt viktigheten av alarm for både boliger og bedrifter, sier Robert Engen, Operations Director i Verisure Norge.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Vi har vært heldige å få tilgang til et av Norges mest spennende arbeidsmiljøer, og vi gleder oss til å dele dette med seerne, sier Vegard Nøss, programsjef for MAX i Discovery Networks.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.